DE CE SĂ ALEGI
Avem soluții pentru gestionarea reziduurilor menajere
Fosa septică este special concepută pentru tratarea apelor uzate menajere. Acesta joacă un rol important în a prevenii înfundardarea țevilor sau depunerea de particulare mari de impurități.
Dacă nu ești racordat sau nu ai acces la rețeaua de canalizare, BioFose, vine în ajutorul tău pentru gestionarea deșeurilor menajere. Datorită experienței acumulate, venim cu soluții practice, prin intermediul inginerilor noștri, cu experiența acumulată în timp.
Nu este necesară vidanjarea fosei mai des de 2 ani de zile (în funcție de numărul rezidenți). De asemenea este o soluție economică și prietenoasă cu mediul. Fiecare cameră a Fosei are un rol important.
În ce constă montajul?
Dumneavoastră trebuie să asigurați doar pietrișul și nisipul, iar de restul ne ocupăm noi, respectiv: (2 plicuri bioactivator de formare a culturilor de bacterii, Tub gofrat 12.5 ml, Material geotextil 12.5 ml).
- Excavarea mecanizată a gropii pentru fosa septică
- Excavarea a 12 ml șanț pentru sistemul de drenaj
- Conectarea cu țeavă de evacuare din locuință în limita a 3 ml
- Așezarea și mufarea fosei septice. Gura de vizitare
- Realizarea substratului de pietriș drenant
- Montarea și conectarea tubulaturii gofrate
- Așezarea în sistemul de drenaj a materialului geotextil
- Finalizarea stratului de pietriș drenant
- Acoperirea sistemului de drenaj
- Acoperirea parțială a fosei septice
- Activarea culturilor de bacterii prin bioactivatori
- Proba de funcționare a sistemului
Pentru montajul fosei este nevoie sa puneți la dispoziția echipelor de montaj 3 mc de pietriș 16-32 și 3 mc de nisip.
IMPORTANT: Menționăm ca montajul sistemului se face începând de la țeava exterioară de evacuare a apelor uzate provenite din imobil. Din atributiile noastre nu fac parte: Racordarea canalizării la o distanță mai mare de 3 ml (însă se poate realiza contra-cost).
Totodată menționăm că în cazul în care se necesită înlăturarea în vederea montajului a unor elemente estetice (gazon, arbori, flori, elemente de decor) sau perforarea zonelor asfaltate, reamenajarea acestora nu face parte din procesul de montare și îngropare a sistemului!
Dacă nu ești racordat sau nu ai acces la rețeaua de canalizare, BioFose, vine in ajutorul tău pentru gestionarea deșeurilor menajere. Datorită experienței acumulate, venim cu soluții practice, prin intermediul inginerilor noștri, cu experiență acumulată în timp.
Nu este necesară vidanjarea fosei mai des de 2 ani de zile (în funcție de numărul rezidenți). De asemenea este o soluție economică și prietenoasă cu mediul. Fiecare cameră a Fosei are un rol important.
Camera #1 – denumită și camera DEPOZITĂRII
În această cameră este stocată materia organică descompusă de unde este vidanjată.
Camera #2 – denumită și camera PRESEDIMENTĂRII
Precipită materii anorganice, pre-anaerobe, fermentează dar și ucide agenții patogeni sau virușii.
Camera #3 – denumită și camera SEDIMENTĂRII
Continuă precipitarea și fermentarea mateteriilor organice și se descompune în Amoniac (NH3), Metan (CH4) etc. Majoritatea agenților patogeni sunt uciși în această cameră.
Reviews
There are no reviews yet.